måndag 30 september 2013

Kickstartat veckan!

Vad härligt det är när man har en massa energi, även när man kommer hem efter en dag på jobbet som gått i 120. Cyklade till och från jobbet, ska försöka mig på det, hur länge det nu håller i sig. Jag önskar jag kan få in lite rutin på det för det är ju gratis vardagsmotion liksom. 
När jag kom hem från jobbet väntade jag in Janne och sedan gav vi oss ut på 3,2 km jogging. När jag kom hem körde jag 100 squats (inspirerad av Johanna Toftby), sit-ups och armhävningar. Så himla skönt, jag har varit lite slarvig sista veckan men nu ska jag på´t igen. Jag mår så himla mycket bättre när jag får röra mig. Jag blir piggare, får mindre krämpor och känner mig mer tillfreds med mig själv. 

Medan jag duschade var Janne snäll och fixade kvällmaten och vilken mat sen! Ett recept jag hittade i en gammal viktväktarkokbok och vi följde det till punkt och pricka, ska försöka tänka lite på vad jag stoppar i mig framöver! 

Som sagt denna rätt blev en 10-poängare, till och med sonen satt och mumlade om hur gott det var, det är ett bra betyg!


Kycklingfilé med soltorkade tomater och svarta oliver! Om texten är liten klicka bara på receptet så ploppar det upp i en störra ruta.


3 kommentarer:

Anette sa...

Duktig du är!
Kram

Fenixmonas sa...

Oj, så himla duktig du är! Jag känner mig i alla fall nöjd med att jag kommit igång på mitt gåband...började med 1 km på 20 minuter och gör nu 1 km på 15 minuter...Inte alls i klass med dig men jag är i alla fall igång med någonting! Maten ser väldigt god ut! Kramiz

S/Y EUPHORIA sa...

Ser gott ut!
Ha en bra dag
Kram