söndag 21 augusti 2011

Solen tittade fram på eftermiddagen

Igår var vi först och grattade svägerskan On i efterskott. Dom hade gjort så fint hemma med nytt kök och klinkers i hall och kök, det blev riktigt snyggt.

På kvällen var vi hem till Radde och Bettan, igeeen. Dom har ju gjort världens snyggaste inglasade altan och ett däck utanför med ett spabad, så himla snyggt och härligt. Igår efter middagen sjönk vi ner i det härligt varma vattnet. Det var lite kyligt i luften och vattnet så där härligt varmt så det bara ångade om det, det var alldeles mörkt ute (dom bor på landet). Vi satt där till vi såg ut som ett skrynkliga russin :)


Idag har vi inte gjort så jättemycket. Vaknade strax efter 8, tog med mig Slang-Bellan ut på en svettig mil. Så skönt att ha motionen gjord så tidigt på dagen. Janne fixade lite brunch och vi satt läääänge och åt, mysigt och avkopplande.

Idag har vi provat på något nytt, vi har veckohandlat, eller ja i alla fall fram till torsdag, vi brukar inte va så bra på det nämligen. Ska bli spännande och se om vi håller oss till planerad matlista, hehehe.

När vi kom hem hade solen tittat fram så vi satte oss faktiskt i solstolarna och bara njöööööööt av solen, gud så härligt det var. Man fylldes av både glädje och sorg faktiskt, glädje för att kunna få sitta så en gång till och sorg för det kändes som det var sista gången för den här sommaren. Jag hoppas jag har fel och om solen dyker upp igen ska jag ut och njuta av varenda sekund......

2 kommentarer:

Diana sa...

Hihi, har man gett sig f-n på det så brukar det gå med matlistor och veckohandlingar. Skönt är det iaf att slippa tänka på vilken mat som ska serveras!

ThaKock sa...

Här är det soligt och fint och varmt. Just nu iallafall. =)

Vad mysigt med varmt bad =D