söndag 3 april 2011

Förberedelse och nedräkning!


Vet inte riktigt men blogglusten är väldigt ojämn nu. Jag tycker jag tjatar om samma saker hela tiden och vem i all sin dar vill läsa om det liksom?? Men samtidigt så är ju det här min "dagbok" min almanacka och i den skriver man väl om sin vardag och den är ju inte mer spännande än så här...... Nåja! Det börjar närma sig nu, vår Thailandsresa. Om 15 dgr sticker vi till vårt älskade Thailand igen. Hoppas skyfallen hinner dra undan bara..... Förberedelserna är i full gång. Pocketböcker från Adlibris beställda och levererade. Det har blivit några böcker av Anna Jansson (böckerna om Maria Wern), det blev en Nora Roberts och en trilogi av Tamara McKinley. Har varit och solat solarium för att inte se ut som en vit och torrfnasig, gammal Albyl när vi kommer ner. I övrigt är det jobb och träning i vanlig ordning, inte mycket som händer här inte. Jo förresten jag har varit och shoppat loss. Jag har hittat en ny favvoaffär. Dea Axelssons. Dom har fina grejer....


Som sagt 15 dagar kvar till detta! Jag lääääääääääääääängtar.....


På väg till stranden, ja så här ser jag ut. Kanske både första och sista gången jag ställer upp på bild på bloggen. Vem vet, hehehe!


Efter beachen, en kall öl på balkongen, det är livet det!

1 kommentar:

Jenfan75 sa...

Åhh så härligt att få fara ti Thailand=) Själv längtar jag utomlands jag också. Bara få lämna den vanliga vardagen ett tag..