måndag 8 augusti 2011

Sommarkrysset på Grönan!


Vi har spenderat helgen i Stockholm precis som 5 miljoner andra människor (kändes det som i alla fall). Visst vi visste att det var Pride Festivalen men det var dessutom någon raggarträff så det var så hutlöst mycket folk så man nästan fick lite panik. Nåja vi trängdes med andra shoppingsugna en stund, hamnade mitt i Prideparaden när vi skulle ta oss till Djurgårdsfärjorna ut till Gröna Lund. Där satt vi på första parkett och kollade på genrepet till Sommarkrysset. Vid 19-tiden tog vi oss tillbaka in till city och vad händer där??? Gatorna var fulla med inte bara Pridefirande härliga människor utan även en hel massa raggarbilar. Längs gatorna trängdes folk och det var bara att ge upp hoppet om att ens försöka hitta en restaurang där det fanns lediga bord. Således blev det tunnelbanan tillbaka till Solna där vi bodde och där gick vi på en mysig grekisk kolgrillsrestaurang. Guuuuuud vad ont i fötterna jag hade efter allt gående. På söndagen hade vi tänkt oss tillbaka för att vandra i Gamla stan och shoppa lite mer men vad vaknar man upp till? Hällregn. Ändrade snabbt planerna till Kista gallerian. En helt gigantisk galleria där det shoppades, fikades, och åts och för att inte glömma en massa gående. MINA FÖTTER VILL INTE SE ETT PAR SKOR PÅ FLERA DAGAR!!! Sammanfattningsvis har vi haft en helkul helg i Stockholm men nu dröjer det nog tills vi åker dit igen och innan vi gör det kommer jag att noga kolla upp så det inte är en massa evenemang däruppe som gjort att halva Sveriges befolkning befinner sig där samtidigt som mig :):)

2 kommentarer:

Diana sa...

Hihi, det är nog aldrig bra att ta sig till centrala plaster när det är sommar. Bara här hemma i vårt "lila" köpcentrum är det smockat med turister från juni-augusti.

Anonym sa...

Så synd att det regnade på söndagen. Det är verkligen mysigt att strosa i gamla stan. Fast så här års är det nog lika trångt som på vår strand...
:-)