1 dl sukrin (jag hittade inte sukrin i affären så jag köpte Canderel och det funkade)
3 rejäla msk kokosfett
1 apelsin
1dl grädde
1 dl kokosmjölk
200 g riven kokos
150 g mörk choklad (70-80%)
Smält kokosfett och sukrin i en kastrull (låt kokosfettet smälta först och häll därefter ner sötningsmedlet, annars bränner det lätt). Tvätta apelsinen och riv skalet fint. Dela apelsinen och pressa saften i kastrullen.
Tillsätt apelsinskal, kokosmjölk, grädde, kokos och rör ihop allt. Ställ kallt en timme.
Forma degen till avlånga bitar och ställ i frysten 1 timme. Bryt chokladen och smält i ett vattenbad. Doppa bitarna i chokladen. Förvara i kylen.
3 kommentarer:
Mums vad gott det ser ut.
Blir kvar på Metro ett tag till.
Var det svårt att flytta över allt från din andra blogg hit?
Kram och ha en bra dag
Tack för en härlig fikapaus i vardagen och dina Bounty var super
Kram
Anette
MUMS! Det där såg gott ut! :)
Va fint du har fått det här - vad tycker du om den här bloggportalen?
Ha en härlig fredag!
Kram,
Lsia
Skicka en kommentar