måndag 21 april 2014

Detta fantastiska väder!

Ja men jösses vilket väder denna påsk bjudit på. Det känns nästan overkligt med detta otroligt vackra väder. Idag har jag trädgårdsfixat nästan hela dagen. Började dagen med en 6 km powerwalk med Bella och mannen. Sedan fixade vi lite amerikanska pannkakor, mums så gott det var då! Därefter har jag tillbringat dagen i min lilla trädgård och just nu när kroppen skriker i protest efter att ha krupit runt på alla fyra så är jag glad att jag har så liten trädgård. Men en något större trädgård skulle ju inte sitta i vägen egentligen. Jag har inte direkt utrymme att förverkliga mina olika drömmar, men jag får göra det bästa helt enkelt. 

Idag har jag ägnat mig åt att rensa i häcken runt tomten, tagit bort torra kvistar, rensat ogräs och gjort en skarpare kant mot gräset. Det är ju inget som man kan tycka är så där livsviktigt men nu efter att jag gjort det så är jag verkligen glad att jag gjorde det. Det ser ju så mycket prydligare ut nu! 

I rabatten framför altanen växer det så det knakar för tillfället!


I syrenhäcken längst ner mot allmänningen är knopparna stora, det blir nog en tidig blomning i år!Och Bella, hon ligger mest och gassar i solen!


Nästa steg är min kryddträdgård. Vet inte om jag ska odla i kruka eller om jag ska göra i ordning ett hörn till vänster om ingången till altanen! Jag hade en rabatt där en gång i tiden men av någon anledning tog jag bort den. Kanske ska börja om i det hörnet igen, hmmm får fundera på den ett tag!

1 kommentar:

House and Garden by Bia sa...

Men oj vad du är "hurtig"...har lite dåligt samvete över att jag legat på latsidan nu i Påsk....känner att jag måste röra på mej nu snart....tar en sväng på löparbandet ikväll eller en prommis ute i det fina vädret ;)))
Måste komma i bikinin nu i maj när vi åker till Kreta ;)
Kramisar bia