lördag 19 oktober 2013

Mot IKEA!

Vaknade som vanligt i ottan, förstår inte varför jag inte kan sova bara en liten, liten stund längre. Men det är väl ingen idé att grotta ner sig i det utan ta till vara dagen istället. Gav mig ut på en kylig morgonjogg, -2,5 grader, brrr. Det var uppfriskande kan jag säga, solen som gick upp över åkrarna, springa, låta tankarna fara. Att springa är för mig terapi, det är inte klokt vad man kan avhandla saker under en joggingtur. 

Nu står IKEA på agendan, vi fundrar på en liten minimakeover i köket, vad det blir, hur det blir, det vet vi inte än men det är väl det som är spännande?

Känner att jag blev lite kär i det här tyget, vad säger ni, ska man pigga upp köket med lite klatchiga gardiner. Det är väl nu på hösten man ska pigga upp sig med starka, glada färger......Får undersöka om det ser lika klatchigt ut in real life.

3 kommentarer:

MARIA I KOS sa...

Vad kul med IKEAbesök. Jag önskar att vi hade det närmare. Måste åka 25 mil till närmaste i Haparanda.
Spännande att se vad du hittar för fint. Det tyget blir säkert snyggt till gardiner.
Ha en trevlig dag.
Kram ♥

krulli sa...

Vaknar också alltid tidigt men idag: 13;30.
Ibland händer det!

Huset bakom lindarna sa...

Så kul att du kikat in hos mej! Alltid kul med nya läsare och speciellt när de skriver en kommentar! Tack! Ditt tyg gillar jag, har ett liknande som jag köpt på Åhléns för några år sedan. Jag sydde kuddar till soffan av det! Ha en fin lördagskväll med TV4 och "Så mycket bättre"! Kram/Finas mammis