lördag 22 oktober 2011

Rutiner!

Har varit lite frånvarande i cyberrymden denna vecka. Försöker skapa lite rutiner runt mitt liv och motion (IGEN kanske ska tilläggas). När jag går ner mig i mina depparperioder är det så himla svårt att motivera sig till en bra kost och att motionera. Då vill man bara tycka synd om sig själv och sitta i soffhörnet och trycka i sig godsaker.

Känner att jag är inne i ett bra flow just nu (trots att det är höst) så denna vecka har jag försökt att få till lite rutiner igen. Janne (hör och häpna) och jag har börjat på Friskis och Svettis på spinning. Ska försöka gå på två pass i veckan. Till det ska jag försöka vara ute och gå riktigt härliga powerwalks eller jogga, ska även försöka köra lite hemmaträning med hantlar och gummiband. Tycker det ser bra ut på pappret i alla fall.


Här i Västerås har vi dag en riktigt gråmulen lördag men det ska väl inte få hindra oss. Idag ska vi nog ut och provköra nya bilen lite :) Om energin räcker till ska jag försöka städa min pärlverkstad också så det bara är att sätta sig om inspirationen sätter in. Skulle behöva ut och kolla in lite halsband och armband för att få rätt inspiration.

2 kommentarer:

Alexi sa...

Förstår dig helt och hållet. Man måste få ha sina perioder utan motivation för det hör till livet. Kul att du känner suget igen och det verkar som en bra planering. Skickar massa positiv energi !

CARRO sa...

Det låter härligt Kina - promenader är bra för både kropp och själ!

Sv; Jag brukar åxå åka till Hurghada (10ggr på 3,5 år :P ) Jag bor då på hotellet Giftun, som jag GILLAR såååå mkt. Bloggerskan Millergskan kan intyga om det åxå. Det du måste göra när du är där, är att snorkla. Helst åka på delfinsafari åxå. Det får ni bara inte missa :D

Hoppas du har en fin lördag nu!

(lagt till dig i min blogglista nu)