måndag 4 juli 2011

Måndag!

Och 2 veckor kvar till semester, det börjar bli dags nu och förmodligen kommer dessa två veckor att gå fruktansvärt långsamt.

Idag har vi pussat sonen hejdå på 6 dagar. Han är nu i Göteborg och ska spela handboll i Partille cup. Förra året var vi ner och kollade och hade några fantastiska dagar i Göteborg med massor med kul handboll och trevliga middagar tillsammans med andra handbollsföräldrar. I år hade vi ingen möjlighet att ta ledigt under cupen men jag är så j-la avis på alla som får åka ner och kolla på all rolig handboll, men men man kan inte få allt här i världen.

När jag kom hem från jobbet bytte jag om och gav mig ut på 3,8 km jogging, utan Bella idag. Det kändes helt okej och tiden blev 24 minuter, alltså bättre än igår :) Nu har min kära make haft lite fotvård med mig. Vi köpte en manick när vi var i Thailand som dom använder där på sina salonger, fungerar lite som en osthyvel men jag tycker den är jätteläskig och vågar inte göra det själv, det är tur man har en snäll make. Nu är fötterna babymjuka, insmorda med fotkräm i överflöd och strumporna är på plats. Nu ska jag bara slappa framför TV:n. Ha en bra måndag kväll alla ni där ute så hörs vi!

Avslutar med en bild från trädgården. Min fina vita klätterros har börjat blomma! Bye!

1 kommentar:

Tove sa...

Jag köpte också en sån där för några år sedan men klarar inte heller av att använda den. Dessutom fick jag så mycket restriktioner.... att "hyvla" ENDAST längs med "fotavtrycken" mm.... Jag gav upp :-) Men lyllos dig!