onsdag 7 januari 2009

Så tar vi nya friska tag då!?

Eller.....Så var det nytt år igen då! Och med det följer i alla för mig diverse nyårslöften. Ett stående sådant är att nu ska jag börja mitt nya liv, mer motion, nyttigare mat bla, bla, bla. Men det här året, i varje fall fram till maj så blir det till att skärpa till sig. Årets julklapp från jobbet var nämligen en stegräknare och med den även en utmaning. Den som har gått flest steg fram till vecka 22 kommer att vinna ett fint pris! Vad det är har vi dock ingen aning om, jag kanske inte alls vill vinna det när allt kommer omkring men tävlingsinstinkten är väckt!

Så var julen slut, slut, slut. Julgrejerna åkte in i garderoben på nyårsdagen! Det är bara ljusstakarna kvar och dom åker nog undan imorgon när jag kommer hem från jobbet! Lika mysigt och roligt som det är att plocka fram julen, lika skönt är det att plocka undan den!

Jag känner mig duktig och jag är lite stolt över mig själv, jag har tagit tag i körkortet ordentligt nu! Idag var jag på körskolan och körde en dubbellektion. Jag fickparkerade! Det gick galant! Jag backade in på en parkering, mellan två bilar! Jag var uppe på Vega och på Blåsbo och fick träna på högerregeln, avsökning i korsningar, avväga hastigheten, köra fyrkantiga svängar(!). Det var mycket att hålla reda på, backspeglar, döda vinklar, medtrafikanter, cyklister, gångare, PUH! Det gick bra men nu känns det som att vi tog det till en annan nivå på något sätt. Nu är det bara ut och köra i villakvarteren med J, han kommer att bli alldeles yr!

2 kommentarer:

Anonym sa...

fangameHeja Kina!
När du tagit ditt körkort lovar jag att ta ut dig och bjuda på en drink. Minst. Men du får inte köra hem :-)

Vi har också stegtävlng på jobbet. Om ALLA på vårt jobb går i SNITT 9000 steg om dagen fram till juni (från okt) så ska vi alla åka till Hasseludden 2 dagar i höst.
Bara att stega på :-)

kram T

Anonym sa...

oj! sorry! det där "fangame" först i mitt förra inlägg var koden som skulle in på sidan. *S*