söndag 21 december 2008

Julbestyr.....

Det var ett tag sedan jag var inne och bloggade, men jag har haft en riktig downperiod i några veckor, höstdepressionen lät vänta på sig den här hösten om vi säger så. Nu känns det dock som om det är på väg åt rätt håll. Om jag inte är ute och cyklar så tror jag det är vintersolståndet idag och det innebär ju att nu vänder det och det kommer att bli ljusare och ljusare igen. Det är gôtt!

Stort grattis till min systerdotter S och hennes sambo som blivit föräldrar i fredags. Det var egentligen inte dags förrän om 12 veckor men han kunde inte vara kvar i magen då navelsträngen inte gav tillräckligt med näring åt det lilla livet. Dessutom drabbades S av havandeskapsförgiftning så det var bara att plocka ut honom. Han mår trots allt väldigt bra och dom befinner sig just nu på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Om han fortsätter att sköta sig så får dom nog komma över till Västerås lasarett om någon vecka eller två. Vi håller alla tummar vi har!

Ja, nu är det inga många dagar kvar till jul och i helgen har det bakats mera lussebullar och julgranen har blivit klädd!


GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR PÅ ER DÄRUTE!
Inga kommentarer: