måndag 26 december 2011

bareMinerals!

När min käre man var i New York i juni köpte han med sig en finfin present hem till mig, eller ja flera faktiskt, men bland annat en från bareMinerals. Det var en presentförpackning med rengöringskräm, dagkräm, puder och en borste. Fantastiska produkter men oj vad dyra dom är här hemma i Sverige. Nu har jag hittat en sida (eller maken hjälpte mig att söka) som heter Feel unique i UK, Jersey där man kan beställa bareMinerals produkter till under halva priset mot hemma. Dom har även massor med andra märken. Klickade hem dessa produkter idag.

Tänkte jag skulle prova deras lipgloss. Här ett set om 4 härliga färger för 148 svenska kronor!

Den här moisturizern är helt fantastiskt. Jag har ju problem med rosacea och den här krämen har faktiskt förbättrat min hy sedan jag började använda den regelbundet. 222 kronor tar dom för den. Här hemma på Kicks tar dom dryga 500 för den.

2 kommentarer:

Lisa sa...

Man kan hitta massor med bra deal på internet! :)
Å vilka semesterbilder.... Jag är inte avundsjuk.. Inte alls! :P

Kram på dig!

/Lisa

sailaway sa...

Vad kul att hitta bra produkter!
Ja jag gick från porslinshy o nästan aldrig en finne i hela mitt liv, till för ett halvår sedan exploderade de av bölder o finnar i hela ansiktet. Såg hemsk ut. Men har nu ätit tetralysal i snart tre månader, och snart syns inte minsta lilla spår av finnarna och den fina hyn är tillbaka igen.
God fortsättning!
Kram