söndag 18 september 2011

Fotat Bella!

Igår var jag och Anna (Kennel NovaStars) ut och fotade Bella till kennelns hemsida, http://www.123minsida.se/novastarskennel/27361847. Det börjar ju så smått dra ihop sig för Bella att bli parad. Än är det ett tag kvar men lite nya fina bilder på hemsidan där hon inte är valp är bra att lägga ut. Så här fin blev hon på korten. Parningen kommer att ske när hon löper nästa vår så förhoppningsvis så blir det små Bellavalpar nästa sommar.


5 kommentarer:

Diana sa...

Även om det är ett helsike att fotografera djur men när man väl får till det så blir det så fint, de poserar inte utan är sig själva! Du fick finfina bilder!

Mia systeryster sa...

Men vad fin hon är Bella! Va spännande att ha valpplaner, är ni fodervärd åt henne? Hur som helst så ska de bli spännande att få följa om det blir några valpar!
Hoppas din mamma kryar på sig!
Kram

Anonym sa...

Hon är så fin, Bella. Hoppas det går bra med första kullen!
:-)

ingmaj55 sa...

Jättefin tax! Förstår att du reagerar när jag berättar om hur en tax (säkert många) behandlas här i Malaysia.
Vad gäller din mamma kan hon kanske ha perniciös anemi (behandlas med injektioner med Behepan). Jag är pensionerad läkare så jag kan inte låta bli att fundera. Man kommer snabbt att se vilken typ av anemi hon har under utredningen och åtgärda grundorsaken.

ThaKock sa...

Jätte fina bilder och alltid skoj med valpar. Förstår ni längtar. Det är såååå mysigt =D