tisdag 22 juli 2014

Oj vart tog tiden vägen!

Jösses vad dagarna har rusat förbi på ett sätt, men på ett annat sätt så har vi hunnit med otroligt mycket våra två semesterveckor. Nu är man tillbaka på jobbet sedan 2 dagar och det känns faktiskt helt okej. Vi har haft fullt upp med köket och hallen därav dålig uppdatering. 

Vi har nu kommit så långt vi kan och nu väntar vi bara på köket som kommer på fredag så då blir det en massa jobb igen. Kärt jobb dock för gud så skönt det ska bli att få ett kök igen.Det har egentligen inte varit några större problem att vara utan kök för med vår semester och renoveringen så kom ju även det fina vädret så vi har suttit ute och ätit varje måltid och grillat mycket. Vi bestämde även att vi hade "ledigt" på förmiddagarna, fram till efter lunch. Då åkte vi ut till Mälaren och solade, badade och softade i det härliga vädret. Eftermiddagar och kvällar jobbade vi här hemma. 

Jag har kommit igång ordentligt med min löpning och har i stort sett varut ute och sprungit varenda morgon dessa 2 veckor, så himla skönt! I lördags var det premiär för milen, det kändes härligt!


Motion
I trädgården frodas det som aldrig förr. Jag tror aldrig jag haft en sådan blomprakt i rabatten! En perfekt sommar för mina blommor.

Daglilja

 Rosenvial

Anemon
 


Och en liten sneakpeak på ett av inköpen till "nya" köket! Ska visa mer bilder när det är färdigt!


Inga kommentarer: